Tandprothetische praktijk Raaff


Grotere tekst

Kleinere tekst

Reset tekstgrootte

  Contactgegevens

  Gezondheidscentrum Zuilen

  Amsterdamsestraatweg 542

  3553 EN - Utrecht

  Tel. 030 - 244 48 77

  Openingstijden

 

  Online afspraak maken?

 

  Online vraag stellen?

 

Nieuwsarchief

Hier zijn eventueel oudere nieuwsartikelen te vinden die hun actuele waarde hebben verloren. Deze artikelen blijven tot nader order beschikbaar.

 

 

Onze nieuwe website on-line!

Publicatiedatum: 1-11-2013   /   Bron: TPP Raaff

Onze nieuwe website is on-line. Deze staat boordevol informatie en zal mogelijk veel onduidelijkheden voor u kunnen wegnemen. Lees de site eens rustig door. Heeft u naderhand toch nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom.

Legitimatie en verzekeringsbewijs

Publicatiedatum: 13-10-2013   /   Bron: TPP Raaff

Door de wettelijke administratieve verplichting tot het invoeren en controleren van het BSN (Burger Service Nummer) is het tonen van uw legitimatie verplicht. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om bij een eerste afspraak (zowel bij reparaties als nieuwe protheses) uw legitimatiebewijs en verzekeringspas mee te nemen.

Bij voorbaat dank.

Vrije tarieven weer afgeblazen

Publicatiedatum: 17-10-2012   /   Bron: NZA

In 2012 heeft de overheid besloten de tarieven voor tandheelkunde vrij te geven. Onder druk van de kamer is het experiment vrije prijzen echter al weer afgeblazen. Dit houdt in dat er in 2013 de oude tarievenlijst uit 2011 weer van toepassing zal zijn met geïndexeerde tarieven.

 

Voor u als prothesedrager zal er echter niet heel veel veranderen. Voor een volledige prothese wordt slechts 25% van de kosten door u zelf betaald. Mocht de prijs in 2013 iets stijgen of dalen, dan zorgt dat voor een heel klein verschil in de eigen bijdrage. Voor een prothese op implantaten wordt een vaste eigen bijdrage gerekend die los staat van de kosten van de behandeling.

 

Wilt u weten hoe het zit met de veranderingen van het tarievenstelsel, klik dan op onderstaande link. Deze verwijst naar de site van de Nederlandse Zorgautoriteit.

http://www.nza.nl/publicaties/nieuws/Jaar-2011-basis-voor-tarieven-en-prestaties-mondzorg-in-2013/

.